Om Nannastad 


Jeg hedder Nanna, og det er mig, der står bag Nannastad.

Blomster har altid haft en stor betydning for mig, fra jeg var barn, har jeg elsket at plukke blomster i naturen og i min mors have, og den passion har hængt ved.

Da vi i sommeren 2017 flyttede ind på vores lille landsted her på Midtfyn, var havedrømmene da også store - bålsted, køkkenhave, frugtlund og blomster i massevis. Og lidt af gangen er drømmene blevet til virkelighed.

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog (men jeg har også en bachelor i engelsk og kommunikation i bagagen) men da vores søn kom til verden, sagde jeg mit job som børnehaveklasseleder op for at være hjemme med ham. 

Det er en beslutning jeg priser mig lykkelig over at kunne tage, og samtidig blev der jo mere tid herhjemme og i haven. Ja altså den tid man nu har, når man har en lille fis. Men med corona kom der også mere hjemmetid for min mand, og det satte gang i flere haveprojekter og endnu flere blomster. 

Det gjorde også at et lille frø spirede. For de mange smukke blomster skulle jo ud og bringe glæde. 

I første omgang havde min mand er par buketter med på arbejde, hvor hans kolleger bestilte flere. Dernæst lavede han #blomstercyklen som blev en lille vejbod der af og til kom op til Bøjdenvejen overfor Egeskov Slot, og til sidst resulterede det i at jeg januar 2022 oprettede min lille virksomhed. 

I løbet af 2022 fik jeg mange spændende opgaver, og har haft æren af at binde blomster til mange særlige lejligheder fra brudebuketter til bårebuketter og mange andre skønne kreationer.

Jeg sætter stor pris på al den støtte, jeg har fået, og glæder mig til endnu flere spændende opgaver. 

Kontakt mig endelig, hvis du har en forespørgsel.